ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-1. Συνεχίζει στο κυνήγι της κορυφής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-1. Συνεχίζει στο κυνήγι της κορυφής


 Στο κυνήγι Εράνης Φιλιατρών και Παμίσου Μεσσήνης παραμένει ο ΑΟ Κυπαρισσίας που νίκησε σήμερα στο γήπεδο του, με 2-1 του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Οι “κυανόλευκοι” με πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου μέρους, πήραν το πολύτιμο τρίποντο που ήθελαν και παραμένουν στην 3η θέση της βαθμολογίας και με μείον τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Ανάληψης πάλεψε τον αγώνα, ειδικά μετά το 2-0, όπου και μείωσε στο σκορ, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο ενώ στα τελευταία 10 λεπτά αγωνίστηκε με 10 παίκτες. Ο Θεοδοσόπουλος αποχώρησε τραυματίας και ενώ είχαν γίνει οι αλλαγές.

Επίσης, να σημειωθεί ότι από το 15′ αποχώρησε ο Μάραντος όπου τραυματίστηκε στο κεφάλι και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για εξετάσεις. Όλα πήγαν καλά και επέστρεψε αργότερα πίσω στην πόλη της Καλαμάτας.

Στα του αγώνα, στο 37′ ο Βλαχόπουλος έκανε το 1-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 65′ ο Μπακατσέλος σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 79′ ο Θεοδοσόπουλος μείωσε σε 2-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα,

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Η. Σκόρδος με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Σωτηρόπουλο.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (67′ Σπυρόπουλος), Μπακατσέλος (76′ Κύρκο), Βλαχόπουλος (90′ Ανδρουτσής), Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (90′ Ζαφείρης), Μαλισόβας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Μάραντος (18΄λ.τρ. Παπανδρέου), Κρεμύδας, Δασκαλάκης (73′ Πατσιώτης), Μωραγιάννης, Τσούνι (66′ Θεοδωρακόπουλος), Καλογερόπουλος (46′ Θεοδοσόπουλος), Διονυσόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Ξυδιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages