ΕΝΩΤΙΚΗ και λαμπρή η παρέλαση στην Κυπαρισσία για τα 202 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΕΝΩΤΙΚΗ και λαμπρή η παρέλαση στην Κυπαρισσία για τα 202 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821- VIDEO


Με εορταστικές εκδηλώσεις η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, που με τους ηρωικούς Ντρέδες απόδιωξε τον τουρκικό ζυγό, τιμά τους αγώνες εκείνων που αγωνίστηκαν για το σπουδαιότερο αγαθό, για την Ελευθερία. 
Στην Κυπαρισσία οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν λίγο μετά τις 11.30 με την παρέλαση της μαθητιώσσας νεολαίας και συλλόγων μπροστά από την εξέδρα των επισήμων και αρχών στην λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου με ανοιξιάτικό καιρό στις 20 βαθμούς Κελσίου και με πρωτοφανή συμμετοχή του κοινού που γέμισε τους δρόμους της πόλης. 
 








Οι πολίτες χειροκρότησαν τα 3 Δημοτικά  σχολεία της πόλης, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ και Αθλητικά σωματεία όπως ο ΝΟ.Κ.Υ , ο Δίωνας Κυπαρισσίας, ο Α.Σ. Τριφυλίας και ο Α.Σ. Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στην καλύτερη παρέλαση των τελευταίων ετών παρουσία των επισήμων και των φορέων της περιοχής, ενώ επιστέγασμα της παρέλασης αποτέλεσαν τα εμβατήρια από την Φιλαρμονική της Κυπαρισσίας υπό τον αρχιμουσικό Κώστα Κτενά.
KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/DW2w_ceX4xQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages