18 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

18 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ


 Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (9.2.2022), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια διακόσια είκοσι δύο (1.222) άτομα, εκ των οποίων τα οχτακόσια ογδόντα ένα (881) ήταν ημεδαποί και τριακόσια σαράντα ένα (341) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε οχτακόσια εξήντα (860) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν εβδομήντα οχτώ (178) άτομα, από τα οποία ενενήντα επτά (97) ήταν ημεδαποί και ογδόντα ένα (81) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εκατόν πέντε (105)  άτομα.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτιο, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη, καθώς ένας ακόμη 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται, και άγνωστοι συνεργοί τους, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού), την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 23χρονο προχθές (12.2.2022) το βράδυ, στη Μεσσήνη και τον συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν και όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages