ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ. Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ. Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

 


ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ το κλίμα με βαριές εκφράσεις που δεν κοσμούν αυτοδιοικητικούς στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας με αφορμή τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος, όταν η κόντρα μεταξύ του Ιωάννη Μερκούρη για μια φράση πήρε άσχημη τροπή με τον  Αντιδήμαρχο Σωτήρη Μπακούρο να εκφυλίζει δια μικροφώνου την συνεδρίαση απαντώντας στον σύμβουλο της αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα την ίδια ώρα να αποχωρεί προσωρινά από τα έδρανα ο Σαράντος Κουκούμης.

Ο κ. Μερκούρης διακόπτοντας τον κ. Μπακούρο, του είπε “άξιος ο μισθός σας κ. Μπακούρο, άξιος”.

Με τον κ. Μπακούρο να του απαντά, “Ποιος μισθός ρε, τον γράφω στα @ρ….@ μου τον μισθό. Ποιο μισθό, σε εμένα τα λες αυτά;”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές φορές όπως και στην τελευταία συνεδρίαση  ο δημοτικός σύμβουλος Σαράντος Κουκούμης έχει επισημάνει ότι δεν μπορεί να εκτροχιάζεται η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο, μιλώντας ξεκάθαρα για “έσχατο εκφυλισμό του δημοτικού συμβουλίου και θεσμική εκτροπή”.

Ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης ανεπιτυχώς θέλησε μετά το επεισόδιο να ηρεμήσει τους συμβούλους, προτρέποντας ή καλύτερα μαλώνοντας τον κύριο Μπακούρο προκειμένου να αποφύγει στο μέλλον ανάλογες εκφράσεις , δεδομένου ότι αρκετοί σύμβουλοι αλλά και γυναίκες να αποσυρθούν από την συνεδρίαση.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/SM29LwD1H18


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages