ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ H ΠΑΡΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ H ΠΑΡΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;


ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΜΕ μισόλογα αλλά κυρίως χωρίς ξεκάθαρη απάντηση για το δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα στάθηκαν στα μικρόφωνα στα ΜΜΕ οι τρεις βουλευτές Μεσσηνίας της Ν.Δ.-με ηχηρή μια ακόμα απουσία- εκτός από έναν που έχει σηκώσει το θέμα από την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής και φυσικά με....στιχομυθίες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Καθώς μόνο προεκλογικό σκηνικό θύμιζε η συνεδρίαση στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής το βράδυ στην Κυπαρισσία..

Το καθολικό αίτημα της κοινωνίας της Τριφυλίας, πήρε διαστάσεις μετά το ενωτικό κοινό δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, αποτυπώθηκε χωρίς όμως να υπάρχει ουσία στις δηλώσεις των βουλευτών Μεσσηνίας της Ν.Δ. έξω από τον πανηγυρίζοντα ιερό ναό, μετά τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ο κ.Νίκας χωρίς καμία δέσμευση αναφέρθηκε συνολικά σε ολόκληρο τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ H ΠΑΡΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Οι βουλευτές χωρίς να δείχνουν ότι το έχουν ως άμεση προτεραιότητα θεωρούν ότι το έργο πρέπει να μείνει ζωντανό ενώ μόνο ο κ. Λαμπρόπουλος από την έναρξη της Δημοτικής αρχής έχει τονίζει ότι θα συνεχίσει να δίνει ένα "αγώνα μεγάλο που θα συνεχίσω να τον δίνω όπως έχω υποχρέωση».

" Πρέπει να τελειώσουν αυτές οι μελέτες για να προχωρήσουμε προς την κατασκευή. Και σ’ αυτό πρέπει να συμβάλλουμε όλοι, οι βουλευτές του νομού με την πίεσή μας προς το υπουργείο, η Περιφέρεια που θα μπορούσε να συμβάλλει να τελειώσουν αυτές οι μελέτες. Έτσι κι αλλιώς οι μελέτες Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία είχαν απορριφθεί κάποτε ως μεγάλου κόστους κατασκευαστικό έργο" υποστήριξαν άλλοι βουλευτές. Παρά το γεγονός ότι θέση έχουν πάρει τόσο ο κ. Μαντάς που κατάγεται από την περιοχή όσο και ο κ. Χρυσομάλλης αίσθηση προκαλεί η παντελή απουσία του τρίτου γαλάζιου βουλευτή και πρώην πρωθυπουργού που δεν έχει πάρει καν ούτε επίσημη θέση για το θέμα....ελπίζοντας ότι θα το πράξει σύντομα εικάζουν άπαντες.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, με ήξεις αφίξεις υπογράμμιζε με έμφαση ότι "..Αλλά να ολοκληρώσομε τις μελέτες. Και να μπει στον εθνικό προγραμματισμό Πύργος – Κυπαρισσία – Καλό Νερό – Τσακώνα. Έχομε υποχρέωση και θα το κάνομε. Έχει τεθεί αυτό το ζήτημα στο υπουργείο Υποδομών....».

Κyparissianews newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages