Επαναλειτουργία του Α.Τ. Φιλιατρών ζήτησε ο Γ. Λαμπρόπουλος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Επαναλειτουργία του Α.Τ. Φιλιατρών ζήτησε ο Γ. Λαμπρόπουλος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

 


Τη επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στα Φιλιατρά ζήτησε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί του.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, δεσμεύτηκε να μελετήσει το θέμα και να γνωστοποιήσει σύντομα τις αποφάσεις του.

Δείτε τι αναφέρει σχετικό Δελτίο Τύπου:

Σήμερα, 16/2/2022, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, στον οποίο αφού έκανα γνωστά τα προβλήματα, που υπάρχουν στην αστυνόμευση της πόλης των Φιλιατρών, λόγω και του μεγάλου αριθμού των μεταναστών που διαμένουν και εργάζονται εκεί, ζήτησα την δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει το θέμα και θα μας γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του, σε σύντομο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages