ΣΟΚ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ: Εξέδιδαν ανήλικες αλλοδαπές στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΣΟΚ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ: Εξέδιδαν ανήλικες αλλοδαπές στα Φιλιατρά


Αστυνομική έρευνα που αφορά υπόθεση νεαρών -ίσως και ανήλικων- αλλοδαπών κοριτσιών που εκδίδονταν σε άλλους αλλοδαπούς, είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες στα Φιλιατρά, από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Κυριακής, όταν υπήρξε ένταση σε γειτονιά των Φιλιατρών, όπου σε παλιά σπίτια μένουν κατά ομάδες αλλοδαποί με καταγωγή από το Πακιστάν. Εκεί έφτασε ένα ζευγάρι Βούλγαρων από γειτονική πόλη που αναζητούσε τις κόρες του, καθώς φαίνεται να είχαν την πληροφορία ότι βρίσκονταν στα σπίτια με τους Πακιστανούς. Υπήρξε ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία, όπου -πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- βρήκε τα κορίτσια, ενώ οι αλλοδαποί που έμεναν εκεί έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Από εκεί και πέρα η Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Ασφαλείας άρχισε να διερευνά την υπόθεση, για το πώς βρέθηκαν εκεί τα κορίτσια και αν εμπλέκεται και άλλος ομοεθνής τους, χωρίς πάντως να υπάρχει μέχρι τώρα κάποια ενημέρωση, καθώς η όλη έρευνα είναι σε εξέλιξη. 

Για όλα αυτά που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής μίλησε στην «ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ» ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, καθώς όλα διαδραματίστηκαν δίπλα από το σπίτι που μένει. Ο κ. Ξύγκας εκφράζει την αγωνία του για αυτά που συμβαίνουν στα Φιλιατρά και γενικά στην περιοχή και θέτει το ζήτημα των πολυάριθμων αλλοδαπών που ζουν στην πόλη και ζητήματα ασφάλειας που προκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages