ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 Την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για το δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα ζητούν με αίτημά τους οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μαζί τους και 3 ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Το αίτημα υπογράφουν 18 δημοτικοί σύμβουλοι, πιο συγκεκριμένα οι: Γιάννης Αδρακτάς, Σταματία Αλεξοπούλου, Παναγιώτης Αλευράς, Στάθης Ανδρινόπουλος, Μάγδα Καμπύλη – Ανδρινοπούλου, Θεόδωρος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Δριμής, Χαράλαμπος Καναλουπίτης, Παναγιώτης Κατσίβελας, Γιάννης Κατσούλας, Σαράντος Κουκούμης, Αγγελής Κοροβίλας, Γιάννης Μερκούρης, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Παρασκευόπουλος, Μαρία Πανουσιοπούλου, Γιέωργος Τσακανίκας και Παναγιώτης Τσαφαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ:

Κύριε Πρόεδρε
Σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πολλοί από τους Δημοτικούς Συμβούλους ζήτησαν να εισαχθεί ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η συζήτηση για τον οδικό άξονα Καλό Νερό-Τσακώνα. Δεν θελήσατε να το εντάξετε στα προς συζήτηση θέματα διαβεβαιώνοντας το σώμα ότι θα φροντίζατε σε επόμενη συνεδρίαση του σώματος να ήταν, μάλιστα, και μοναδικό θέμα συζήτησης. Αν και παρήλθε αρκετός χρόνος από τότε δεν συγκαλέσατε το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συζήτηση του πολύ σοβαρού αυτού θέματος.
Το τελευταίο διάστημα το θέμα αυτό είναι καθημερινά στην επικαιρότητα δημιουργώντας δικαιολογημένη αγανάκτηση όχι μόνο για την Τριφυλία ,αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, αφού δημόσια υποστηρίζεται ότι προτεραιότητα κατασκευής έχουν άλλοι οδικοί άξονες .
Ο λαός της Τριφυλίας δεν μπορεί να μείνει απαθής μπροστά στις δρομολογούμενες αρνητικές εξελίξεις. Ως Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να αντιδράσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο. Μια αρνητική εξέλιξη θα κρατήσει την περιοχή μας απομονωμένη από την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.
Παρακαλούμε να συγκαλέσετε το Δημοτικό Συμβούλιο το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Ο οδικός άξονας Καλό Νερό- Τσακώνα. Ενημέρωση και λήψη απόφασης για δράσεις».
Στη συνεδρίαση είναι απαραίτητη η παρουσία του Δημάρχου και προτείνουμε να προσκληθούν οι βουλευτές του Νομού,ο Περιφερειάρχης ,οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Νομού,οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων ,οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων και οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages