ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙA ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙA ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ


Στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα μπορούν να απογραφούν έως την ερχόμενη Δευτέρα όσοι κάτοικοι της Τριφυλίας
δεν το έχουν κάνει ακόμη. Στους συγκεκριμένους χώρους θα μπορούν να προσέρχονται από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα (τηλ. επικοινωνίας 27210 82166 και 27210 95375). Όπως τονίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), αυτή είναι η τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021.
 Τρόπος διενέργειας: Ο πολίτης εισέρχεται στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ www.statistics.gr και καταχωρίζει στην ειδική εφαρμογή τον ταχυδρομικό κώδικα και τη διεύθυνση της κατοικίας του. Στη συνέχεια είναι διαθέσιμες για την απογραφή του οι εξής επιλογές: Ηλεκτρονική αυτοαπογραφή: 
Ο ενδιαφερόμενος πολίτης λαμβάνει από την εφαρμογή νέο «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» που αντιστοιχεί στην κατοικία του. Με τον τελευταίο και τον κωδικό του στο taxisnet μπορεί μέσω της ψηφιακής πύλης του δημοσίου τομέα www.gov.gr να απογράψει την κατοικία και όλα τα μέλη του νοικοκυριού του. Με την οριστική υποβολή του ερωτηματολογίου, ο πολίτης λαμβάνει βεβαιωτικά απογραφής. Απογραφή διά ζώσης ή τηλεφωνικά: 
Ο ενδιαφερόμενος πολίτης λαμβάνει από την εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση και τηλέφωνο) με την αρμόδια Εποπτεία της περιοχής όπου βρίσκεται η κατοικία του. Κατά την επικοινωνία του με την Εποπτεία, μπορεί είτε να απογραφεί τηλεφωνικά είτε να προσέλθει σε χώρο της περιοχής του και να απογραφεί μέσω συμπλήρωσης εντύπου ερωτηματολογίου, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης δίδονται στον ενδιαφερόμενο πολίτη και στα μέλη του νοικοκυριού του τα βεβαιωτικά απογραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages