Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 


Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που την Κυριακή 20/02/2022 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής Κοινότητας Μαραθόπολης καθώς και τον πρόεδρό της κ. Κώστα Παντελή για την άριστη οργάνωση του στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μαραθόπολης.

Στηρίζοντας την δράση αυτή το «παρών» έδωσαν στην αιμοδοσία το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ. Λαμπρόπουλος Δημήτριος, καθώς και ο πρόεδρος  του Ε.ΚΕ.Α   κ. Κατσίβελας Παναγιώτης.

               Με μεγάλη μου χαρά, βρισκόμενος στον χώρο της αιμοδοσίας, είδα την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν συνολικά 26 μονάδες αίμα, καθώς και όλο το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας  για την άριστη συνεργασία ,την αγάπη και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίζουμε τον συνάνθρωπο μας.

Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή!!! Είσαι δυνατός εσύ και γίνονται και οι γύρω σου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages