“ΑΔΕΙΑΣΑΝ” ΤΟΝ ΝΙΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ- ΣΠΟΝΤΕΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

“ΑΔΕΙΑΣΑΝ” ΤΟΝ ΝΙΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ- ΣΠΟΝΤΕΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ



ΑΙΧΜΕΣ, μομφές αλλά κυρίως απογοήτευση είχε η πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος με μοναδικό θέμα τον οδικό άξονα Καλό Νερό -Τσακώνα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας της Παρασκευής, μετά από αίτημα 18 δημοτικών συμβούλων.
«Μας έχουν εξοργίσει με μεγάλη ανησυχία όσα έχουν καταγραφεί σε διάφορες δηλώσεις» επισήμανε με έμφαση εκ μέρους συμβούλων η ηχηρή δήλωση από τον Γιάννη Αδρακτά, για την άμεση έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά την συζήτηση πάντως αποτέλεσε καθολική απαίτηση των παρατάξεων να σταματήσει η καραμέλα των υποσχέσεων προκειμένου με ξεκάθαρες θέσεις ο οδικός άξονας να υλοποιηθεί πριν να είναι αργά. Αντιπαραθέσεις με αιχμές κατατέθηκαν ωστόσο με προεκλογικό άρωμα μαζί με μομφές κατά βουλευτών που δεν τολμούν να τα βάλουν με την κυβέρνηση παρότι ορισμένοι ήταν...άφαντοι, με τα περισσότερα βέλη να στρέφονται κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και την πρότασή του για τον οδικό άξονα Αρχαία Ολυμπία - Μεγαλόπολη, καθώς όπως υποστηρίχθηκε ο συγκεκριμένος δρόμος αποδυναμώνει την πρόταση της Τριφυλίας. 

 Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, Αλέξης Χαρίτσης (με τηλεδιάσκεψη), ενώ με επιστολή τοποθετήθηκαν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Επίσης το «παρών» έδωσαν και τοποθετήθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος και ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” Πέτρος Τατούλης.
KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/JTg2dotlg-k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages