Φιλιατρά: Προφυλακίστηκαν ο 28χρονος και η 19χρονη, που εξέδιδαν την 14χρονη αδερφή της - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Φιλιατρά: Προφυλακίστηκαν ο 28χρονος και η 19χρονη, που εξέδιδαν την 14χρονη αδερφή της


Προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 19χρονη από τη Βουλγαρία, που εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της. Προφυλακιστέος και ο 28χρονος σύντροφος της 19χρονης ο οποίος υπήρξε συνεργός της στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα
. Ύστερα από την μαραθώνια απολογία των δυο κατηγορουμένων ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας, που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με σειρά σοβαρών κατηγοριών.
Πιο συγκεκριμένα τους απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, γενετήσιας πράξης με ανήλικο, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, οργανωμένη συμμορία και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 
Η 19χρονη φέρεται να αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, δείχνοντας ειλικρινή μεταμέλεια. Στον αντίποδα, ο 28χρονος, έτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ανασκεύασε την αρχική του κατάθεση, κάτι που μέτρησε αρνητικά εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages