ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ δεν εμπιστεύεται την Δημοτική Αρχή Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ δεν εμπιστεύεται την Δημοτική Αρχή Τριφυλίας


ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ με σαφείς αιχμές με αφορμή τις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις στην περιοχή επιμένει το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών για τη στάση της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας καθώς δεν υφίσταται συνεργασία ούτε καν σε τυπικό επίπεδο.  Αίσθηση προκάλεσε στην περιοχή η  απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου όπου, κατά πλειοψηφία, αποφασίστηκε να αρθεί η εμπιστοσύνη του προς τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.

Οπώς καταγράφεται στο  το πρακτικό της υπ’ αριθμ.1/17-01-2022 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών:”[…] ο Πρόεδρος εισηγήθηκε την πρόταση του κ. Βασιλείου Σπυρόπουλου που ζητάει από το τοπικό συμβούλιο να άρει την εμπιστοσύνη τοy προς την Δημοτική Αρχή. Ο Πρόεδρος κατόπιν απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και εισηγούμενος το 4° Θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και ανέφερε τα κάτωθι: «Ο κ. Σπυρόπουλος Βασίλειος ζητάει από το τοπικό συμβούλιο να άρει την εμπιστοσύνη προς την Δημοτική Αρχή διότι μετά από δύο χρόνια εφαρμομένων διοικητικών αρχών αποδεικνύεται ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τις αποφάσεις τον τοπικού συμβουλίου».

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οι κ.κ., Καραβίτης Διονύσιος (πρόεδρος), Ζερμπίνου Παναγιώτα, Λυγγουνός Ιωάννης, Λεβεντάκης Ιωάννης και Σπυρόπουλος Βασίλειος. Παρών δήλωσαν οι, Κωτσάκης Γεώργιος και Γριβοκωστόπουλος Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages