Προσωρινός μειοδότης για ανάπλαση στο ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Προσωρινός μειοδότης για ανάπλαση στο ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη


Η εταιρεία «Λεωνίδας Σιώρης και ΣΙΑ ΕΕ» αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο ανάπλασης του προαυλίου στο ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη του Δήμου Τριφυλίας. Η προσφορά του συγκεκριμένου οικονομικού φορέα ήταν έκπτωση 8,23% ενώ ο προϋπολογισμός του έργου είναι 504.032,26 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%). Οι βασικές παρεμβάσεις που προβλέπονται να γίνουν είναι: Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. 
Η κατασκευή ενός μικρού λιθόκτιστου περιπτέρου για την ενημέρωση των επισκεπτών και τις ανάγκες επιστασίας του χώρου. Η κατασκευή μικρού αμφιθεάτρου από λιθόκτιστες κερκίδες και ξύλινη πέργκολα για την διοργάνωση εκδηλώσεων στον περιβάλλοντα χώρο. Η αποκατάσταση του νεότερου Ι.Ν. Μεταμόρφωσης σύμφωνα με την εγκεκριμένη από το υπουργείο Πολιτισμού μελέτη. Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages