ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


Συνάντηση πραγματοποίησα το τελευταίο 24ωρο στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Ε., κ. Σπυρίδωνα Πατέρα, καθώς επίσης και με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου & Εκτελεστικό Μέλος του Ο.Σ.Ε., κ. Θανάση Κοτταρά.

Και, κατόπιν αυτής, ο Δήμαρχος της Τριφυλίας δήλωσε ότι "βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, προκειμένου να επιτύχουμε την ανάπλαση και αξιοποίηση της περιοχής του περιβάλλοντος χώρου, του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κυπαρισσίας.

Σκοπός της παρέμβασης αυτής, θα είναι η βελτίωση της ποιότητας του χώρου αυτού, όπως και η αισθητική αναβάθμισή του, που αποτελεί ζητούμενο πολλών ετών, για την πόλη και τους κατοίκους της Κυπαρισσίας.

Στα σχέδιά μας είναι ο καθαρισμός, ο φωτισμός, η δενδροφύτευσή του και η δημιουργία σε αυτόν παιδικής χαράς, περιπατητικών διαδρόμων, χώρων στάθμευσης και χώρων αναψυχής, προς όφελος των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages