ΑΤΟΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΑ – ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΑΤΟΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΑ – ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


   Σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Μαντάς Περικλής Βουλευτής Μεσσηνίας, όσο και ο εμπειρότατος κ. Λαμπρόπουλος Ιωάννης Βουλευτής Μεσσηνίας και τέως Υπουργός, αποδέχονται τη μερική δυσλειτουργία στον Καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας. Την εντοπίζουν στο έλλειμμα παροχής ασφαλείας στους κατοίκους του πρώην Δήμου Φιλιατρών. Ζητούν μερική τροποποίηση του Καλλικράτη και επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών.

   Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ τονίζουν με απόλυτη σιγουριά ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ζήτημα περιορισμένης – μερικής δυσλειτουργίας στην Καλλικρατική Τριφυλία. Τονίζουν πως ο χωροταξικός θεσμός δεν δουλεύει καθολικά, με αποτέλεσμα την ερημοποίηση του πρώην Δήμου Φιλιατρών και της πόλης των Φιλιατρών. Δεν υπάρχει καμία υπηρεσία πλέον εδώ, καταργήθηκαν σχεδόν όλες με τις ελάχιστες εναπομείνουσες πχ Κέντρο Υγείας, να υπολειτουργούν. Συνεπώς δεν είναι μόνο το ζήτημα του ελλείμματος παροχής ασφαλείας στα Φιλιατρά.

   Κατά τον Ανδρέα Κάλβο: “Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία”! Για τα  ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ και όχι μόνο, η πολιτική θέλει - πέρα από ηθική και διορατικότητα – και πολιτική ανδρεία!

    Διορθώνουμε τα λάθη μας, έχουμε 12 χρόνια εφαρμοσμένων διοικητικών πρακτικών. Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις. Το συμφέρον της πατρίδας και του τόπου επιβάλλει:

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ 

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


  


 Φιλιατρά, 18 Φλεβάρη 2022                           

                                                                                                    Για τα 

                                                                                     ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ



                                                                                        Βασίλης  Σπυρόπουλος

                                                                                        Κοινοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages