ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ


Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας την Παρασκευή για το δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, που έχει προκαλέσει μεγάλες παμμεσηνιακές διαστάσεις για αδράνεια της Κυβέρνησης, ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα  ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος στο Δημοτικό συμβούλιο υπέβαλλε πρόταση «να ανοίξει» συζήτηση για περιμετρικό στην Κυπαρισσία, στο πλαίσιο οδικού άξονα ο οποίος θα συνδέσει το Καλό Νερό με την Πύλο. 
Συγκεκριμένα ο άξονας αυτός θα είναι συνδεδεμένος και προέκταση των δύο αυτοκινητόδρομων της Πελοποννήσου στη Μεσσηνία, φτάνοντας μέχρι την Πύλο, ενώ εκεί θα συνδέεται με το νέο αυτοκινητόδρομο Καλαμάτα – Μεθώνη, ως συνδετήριος άξονας και του ενδομεσσηνιακού δικτύου.
 Ο κ. Χρυσομάλλης εκτίμησε τη χρησιμότητα να ξεκινήσει μια κουβέντα για αυτό τον άξονα, που θα «κουμπώνει» μελλοντικά και με τους δύο αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου, αλλά και θα «συγκλίνει» το οδικό δίκτυο εντός του νομού!
Θυμίζουμε ότι επί δημάρχου Σαμπαζιώτη υπήρξε ανάλογη πρόταση για περιμετρικό δρόμο πριν την είσοδο της πόλης κοντά στον ΟΣΕ Κυπαρισσίας για αποφόρτιση του κυκλοφοριακού με τα φορτηγά να διοχετεύονται στην παραλιακή οδό προς Ευαγγελίστρια αλλά ποτέ δεν προχώρησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages