ΥΨΗΛΕΣ δαπάνες για τις γκλάμουρ αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΥΨΗΛΕΣ δαπάνες για τις γκλάμουρ αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Τριφυλίας


 Ο Δήμος Τριφυλίας, μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα αποκριάτικα δρώμενα λόγω του κορωνοϊού, θα οργανώσει και πάλι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις του Δήμου.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στους Γαργαλιάνους, την Κυπαρισσία και το Κοπανάκι, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Φιλιατρινό Καρναβάλι και την Καθαρά Δευτέρα στη Μαραθόπολη,, την Αγία Κυριακή, το Καλό Νερό, τον Αετό και την Πολυθέα.

Κατά τη σημερινή συνεδρίασή το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Τριφυλίας προχώρησε στην έγκριση τριών πρωτογενών αιτημάτων δαπάνης καρναβαλικών εκδηλώσεων ύψους 38.826 ευρώ.

Η πρώτη δαπάνη ύψους 6.696,00 € με ΦΠΑ αφορά τη διοργάνωση μουσικής συναυλίας (αμοιβή μουσικού σχήματος και ηχητικής υποστήριξης) μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης. Η δεύτερη δαπάνη ύψους 7.130,00 € με ΦΠΑ αφορά καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία, στους Γαργαλιάνους, στο Κοπανάκι και στη Μαραθόπολη. Η τρίτη δαπάνη ύψους 25.000,00 € με ΦΠΑ. αφορά τη διοργάνωση του Φιλιατρινού Καρναβαλιού, όπου θα συμμετάσχουν και 8 Βραζιλιάνες χορεύτριες, και εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.

Αρνητική ήταν ψήφος του κ. Παν. Τσαφαρά – Αντιπροέδρου, ο οποίος διαφώνησε μόνο ως προς τη δαπάνη μίσθωσης και μεταφοράς άρματος με χορεύτριες ποσού 7.688,00 € , που περιλαμβάνεται στις δαπάνες του πρωτογενούς αιτήματος με αριθμό πρωτ. 155/2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages