Ορκωμοσία μόνιμου Αναισθησιολόγου στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ορκωμοσία μόνιμου Αναισθησιολόγου στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...


 Στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με ιατρικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε άλλη μία ορκωμοσία ιατρού Ε.Σ.Υ. από τον Διοικητή κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο και συγκεκριμένα  του κου  Παναγιώτη Νιάρχου, ως μόνιμο ιατρό Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Αναισθησιολογίας με βαθμό Διευθυντή .

Η διαδικασία στελέχωσης του Νοσοκομείου συνεχίζεται ,σύμφωνα με το στρατηγικό μας πλάνο!

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας, δουλεύοντας σκληρά, με συνέπεια και μεθοδικότητα, προσλάβαμε στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας οκτώ  (8) μόνιμους ιατρούς, αναβαθμίζοντας στην πράξη τις προσφερόμενες υγειονομικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Η παρουσία ενός ακόμα αναισθησιολόγου στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ποσοτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση των χειρουργείων ενώ θα αναβαθμίσει πλήρως τις δυνατότητες ανταπόκρισης των επειγόντων περιστατικών.

Καλωσορίζουμε τον κύριο Παναγιώτη Νιάρχο, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του.

                                                                                                  Δημήτριος Λαμπρόπουλος

                 Αναπληρωτής Διοικητής

    Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages