Σύλληψη έντεκα ατόμων σε αστυνομική επιχείρηση στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Σύλληψη έντεκα ατόμων σε αστυνομική επιχείρηση στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ
 Έντεκα άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 913 άτομα, εκ των οποίων τα 698 ήταν Έλληνες και 215 αλλοδαποί, καθώς και σε 582 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 101 άτομα, από τα οποία 66 ήταν Έλληνες και 35 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 53 άτομα. Ακόμα, βεβαιώθηκαν 224 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Δύο άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα συνελήφθη μια 34χρονη Γαλλίδα στην Ελαία, καθώς κατείχε 18,6 γραμμάρια χασίς και στη Μεσσήνη ένας 57χρονος, γιατί διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε ένα φυτό κάνναβης, ύψους 15 εκατοστών

-Ένας 49χρονος για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς είχε λήξει η άδεια για κυνηγετικό όπλο που κατείχε

-Δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Πέντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages