ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟΣΣΥΡΟΗ Η 1η ΠΟΔΑΡΑΤΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟΣΣΥΡΟΗ Η 1η ΠΟΔΑΡΑΤΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

 


Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Πρώτη Ποδαράτη  αποκριάτικη παρέλαση στην Κυπαρισσία στο κέντρο της αγοράς που πλημμύρισε από κόσμο και καρναβαλιστές, μαζί με μουσική, χορό αλλά και πολύ καυτή σάτιρα.

Ο εμπορικός σύλλογος Κυπαρισσίας μαζί με τα δημοτικά σχολεία της πόλης,  το μορφωτικό σύλλογο,  το σύλλογο γυναικών και φορείς συμμετείχαν δυναμικά στο πιο ευρηματικό καρναβαλικό δρώμενο που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα να σημειωθεί ότι τελευταία αποκριάτικη εκδήλωση με καρναβαλίστικη πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί το 1983.




Από την καυτή σάτιρα δεν απουσίασαν τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας όπως η υπόθεση με το ευρωπαϊκό σκάνδαλο της κας Καίλγ, θέματα που αφορούσαν την οικονομία, το καλάθι της νοικοκυράς, την ακρίβεια και την φτώχεια, τον ΕΝΦΙΑ, ακόμα και την περσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού που έφυγε με άδειο καλάθι από την Κυπαρισσία μαζί με άλλα θέματα που αφορούσαν μέχρι και την συμπεριφορά στους δρόμους μας και την Παιδεία που μας διακατέχει. Η πομπή κατέληξε στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας όπου για ένα τέλειο το πάρτυ μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages