ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ από κόσμο η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος – Χαμός στις καρναβαλικές εκδηλώσεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ από κόσμο η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος – Χαμός στις καρναβαλικές εκδηλώσεις

 


Κάθε γωνιά της χώρας και της Πελοποννήσου κινείται αυτό το τριήμερο στους στους ρυθμούς της Αποκριάς. Από την Καλαμάτα μέχρι το Κιάτο κι από ‘κει στο Ρέθυμνο ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους για να διασκεδάσει και να χορέψει στους ρυθμούς της σάμπας και των Αποκρεών.

Άρματα με φαντασία και σατιρικό ύφος, πολυμελή γκρουπ καρναβαλιστών και διάθεση στα ύψη συνέθεσαν το “παζλ” των ημερών .

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Στην Καλαμάτα, οι δρόμοι γέμισαν με χαμόγελα τόσο στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου…

… όσο και στο σημερινό αποκριάτικο ξεφάντωμα με τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση. Το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι πέρασε στην ιστορία με τον ιδανικότερο τρόπο…

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

ΠΑΤΡΑ

Στη “βασίλισσα” του Καρναβαλιού, Αχαϊκή πρωτεύουσα, επικράτησε το αδιαχώρητο. Περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές συμμετείχαν στη σημερινή μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Πάτρας.

ΤΡΙΠΟΛΗ

Ξέφρενος χορός και διασκέδαση στην καρναβαλική παρέλαση της Τρίπολης.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Σε αποκριάτικο ρυθμό η Κορινθία. Το Κιάτο είχε την τιμητική του υποδεχόμενο πλήθος επισκεπτών για την εντυπωσιακή καρναβαλική του παρέλαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages