Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας λόγω αναβολής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας λόγω αναβολής


 Διπλή θα είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας την ερχόμενη Δευτέρα, μετά και την αναβολή της προηγούμενης λόγω έλλειψης απαρτίας.

Στις 7 μ.μ. έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση με τα θέματα του προηγούμενου συμβουλίου που είναι τα εξής: Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Κυπαρισσία. Ορισμός τριμελούς επιτροπής για το άνοιγμα φακέλων προσφορών και αξιολόγηση προσφορών για τη σύναψη σύμβασης με τραπεζικό ίδρυμα για την τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου Τριφυλίας. Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση οδών και πεζοδρομίων (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας). Περί έγκρισης χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας και κατασκευής-τοποθέτησης οικίσκων.

Στις 8 μ.μ. έχει προγραμματιστεί δεύτερη συνεδρίαση με τα εξής θέματα: Επί αιτήσεως δέκα οκτώ Δημοτικών Συμβούλων σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας Γαργαλιάνων. Διαγραφή πρασαυξήσεων. Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάυων εκτέλεσης Προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Γ΄και Δ΄τρίμηνο οικ. Έτους 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages