Σύλληψη Βούλγαρων στην Ηλεία για μαστροπεία στη Μεσσηνία στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Σύλληψη Βούλγαρων στην Ηλεία για μαστροπεία στη Μεσσηνία στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας

 


Για υπόθεση μαστροπείας και σύσταση συμμορίας στη Μεσσηνία κατηγορούνται οι δύο Βούλγαροι που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες από αστυνομικούς σε περιοχές της Ηλείας.

Σε βάρος των δύο 21χρονων αλλοδαπών είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα και είχαν εκδοθεί από την περ. Τετάρτη εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, τα οποία όμως εκκρεμούσαν.

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και τελικά συνελήφθησαν σε περιοχή του Ηλειακού Κάμπου από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων της Δ.Α. Ηλείας.

Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση της συγκεκριμένης ομάδας που έλαβε χώρα το βράδυ της περ. Πέμπτης συνελήφθη στα Λεχαινά ο πρώτος αλλοδαπός και ο δεύτερος συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Τραγανού.

Και οι δύο Βούλγαροι μεταφέρθηκαν στην Κυπαρισσία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος διέταξε να παραμείνουν στα κρατητήρια, ώσπου να απολογηθούν στον Ανακριτή που εξέδωσε τα διωκτικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages