ΞΕΚΙΝΗΣΕ η η τουριστική σεζόν για τη Μεσσηνία μέσα στις Απόκριες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

ΞΕΚΙΝΗΣΕ η η τουριστική σεζόν για τη Μεσσηνία μέσα στις Απόκριες



Την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι ΆΝΟΙΞΕ  επίσημα η τουριστική σεζόν για τη Μεσσηνία -φέτος πιο νωρίς- δίνοντας το αισιόδοξο μήνυμα και για την πορεία και τις προσδοκίες που υπάρχουν. Επίκεντρο φυσικά είναι ο Κρατικός Αερολιμένας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που πέρυσι κατάφερε ένα ακόμη ρεκόρ, που έκανε την αναγκαιότητα αναβάθμισής του επιτακτική. Προς αυτή την κατεύθυνση τρέχουν οι διαδικασίες από το υπερταμείο, ωστόσο και αυτές έχουν τη δική τους… χρονική πορεία.

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε χθες η τουριστική περίοδος για τη Μεσσηνία με την άφιξη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας των πρώτων επισκεπτών της χρονιάς, με πτήση της AEGEAN από το Μόναχο. Η πρώτη αναχώρηση εξωτερικού από Καλαμάτα για Μόναχο έγινε στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, και η πρώτη πτήση εξωτερικού από Μόναχο προσγειώθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»  στις 6 το  απόγευμα της ίδιας ημέρας, μεταφέροντας 110 επισκέπτες της Μεσσηνίας, επί το πλείστον Γερμανούς.

Τους τουρίστες υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου αρμόδια για τον Τουρισμό, Άννα Καλογεροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Τουρισμού, Νίκος Μπασακίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δημήτρης Καραλής και ο Γραμματέας της Ένωσης Δημήτρης Πατριαρχέας και ο Πρόεδρος του ΣΕΜ Γιάννης Κολοβός.

Για το καλωσόρισμα των επισκεπτών προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα και τουριστικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages