Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας για το κτιριακό πρόβλημα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας για το κτιριακό πρόβλημα

 


Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ειρήνη Κουκούμη υποψήφια βουλευτή Μεσσηνίας επισκέφτηκε ήδη το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου , για τα κτιριακά προβλήματα του σχολείου και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την συντήρησή του ,την ενεργειακή αναβάθμιση και την αισθητική όψη του κτιρίου.

Κυρίως όμως για την ασφάλεια και την αντισεισμική του θωράκιση μιας και έχουν από χρόνια δημιουργηθεί ρωγμές στην δυτική όψη του κτιρίου και εξ αιτίας αυτού δεν χρησιμοποιείται το κεντρικό κλιμακοστάσιο .

Γίνονται κάποιες εργασίες εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα αποκατασταθούν όλες οι βλάβες και θα εξασφαλιστεί η στατική του επάρκεια .

Η Ειρήνη Κουκούμη τόνισε ότι όλα αυτά τα προβλήματα θα έπρεπε να έχουν αντιμετωπιστεί για να μπορούν οι μαθητές να μορφώνονται σε ένα ασφαλές και αισθητικά ελκυστικό περιβάλλον όμως εξ αιτίας της υποχρηματοδότησης της Παιδείας όπως και της Υγείας δεν λύνονται γιατι η σημερινή κυβέρνηση καθώς και οι προηγούμενες ενώ σπαταλούν τεράστια κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για εξοπλιστικά προγράμματα δεν γίνεται το ίδιο με την χρηματοδότηση των υποδομών της παιδείας και της υγείας και την στελέχωσή τους, ώστε να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας και του λαού .

Τέλος είπε ότι ως Κόμμα έχουμε ευαισθησία για αυτά τα ζητήματα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα αναδείξουμε και να παλέψουμε μαζί με γονείς καθηγητές και μαθητές για την επίλυση τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages