Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Αγορά Κυπαρισσίας και η Τριφυλία το 3ήμερο- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Αγορά Κυπαρισσίας και η Τριφυλία το 3ήμερο- VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ!!! Η ΦΩΤΟ τα λέει όλα!!
Σε καρναβαλικούς ρυθμούς όλη η Τριφυλία το Σαββατοκύριακο και Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα σε διάφορες περιοχές με τη συνεργασία συλλόγων. Κορύφωση των εκδηλώσεων την Κυριακή με το Φιλιατρινό Καρναβάλι!

Σε σχετικό δελτίο Τύπου γίνεται γνωστό το πρόγραμμα εκδηλώσεων:
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου
Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων, 11.00 π.μ.: «Το γαϊτανάκι» & παραδοσιακοί αποκριάτικοι χοροί από το Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Γαργαλιάνων. Μασκότ, καρναβαλική μουσική, κέφι και χορός!

Κεντρική Πλατεία Κυπαρισσίας:
 Καρναβαλική μουσική στο Εμπορικό Κέντρο, 11.00 π.μ. 3.00 μ.μ.: 1η Ποδαράτη Παρέλαση «Καρναβαλίζουμε στη νέα αγορά & καταλήγουμε στην κεντρική πλατεία της πόλης». Dj live set Pronoitis john & Pronoitis Kostas. Πυροτεχνήματα ημέρας, κλόουν, face painting και πολλές εκπλήξεις! Με τη συνεργασία του ΜΕΣΚ, του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας ΓΑΙΑ & του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.
Κεντρική Πλατεία Κοπανακίου, ώρα 4.00 μ.μ.: Καρναβαλική μουσική, χορός, μασκότ και πολύ κέφι σε συνεργασία με τους Εμπορικό Σύλλογο, Αθλητικό Σύλλογο «Διαγόρα», Σύλλογο Πολυτέκνων Κοπανακίου & Σύλλογο Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages