ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ κατοίκων για τα ΝΕΡΑ που ξεχειλίζουν στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ κατοίκων για τα ΝΕΡΑ που ξεχειλίζουν στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ Κυπαρισσίας


 Από σχόλιο αναγνώστη μας στα κοινωνικά δίκτυα για τα… τρεχούμενα ΝΕΡΑ στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ:

« Τελικά είναι γεγονός, τραυματίστηκε συμπολίτης μας και μάλιστα σοβαρά στον δρόμο κάτω από την δεξαμενή μόλις πρόσφατα.

Αιτία είναι η ολισθηρότητα του δρόμου από την υπερχείλιση της δεξαμενής που τα νερά βγαίνουν στον δρόμο.

Πριν τα Χριστούγεννα έπεσαν οι γονείς μου. Ευτυχως η ελιά που είχε από κάτω τους έσωσε, καθώς έμειναν επάνω της, το αυτοκίνητο καταστράφηκε.

Ως μόνιμοι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, οι γονείς μου και ως παραθεριστές εμείς , έχουμε κάνει χρόνια διαβήματα ώστε να κάνουν κάτι. Φτιαχνουν ένα αυλάκι με χώμα και αυτό ήταν. Το χώμα φεύγει ,το νερό με τα χρόνια έχει κάνει γλίτσα και να τα αποτελέσματα .

Την τελευταία φορά έκανα καταγγελία στον δήμο και δεν ζήτησα τίποτα από την καταστροφή του αυτοκινήτου ,από τον τραυματισμό των γονιών μου κλπ, απλά ζήτησα να φτιαχτεί το πρόβλημα γιατί κάποιος θα ξαναπέσει

Υ.Γ. το απορριματοφορο του δήμου δεν ανεβαίνει πια για την αποκομιδή σκουπιδιών γιατί μάλλον φοβούνται λόγω εδάφους και ύψους; Ετσι και κίνδυνο έχουμε με τον δρόμο και σκουπίδια δεν ξερουμε που να τα συγκεντρώσουμε....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages