ΜΕ ΗΧΗΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕ ΗΧΗΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κυπαρισσίας

 


Τα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κυπαρισσίας εγκαινιάστηκαν χθες το απόγευμα παρουσία του βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.

Όλοι χαιρέτισαν το άνοιγμα γραφείων στην Τριφυλία, καθώς όπως τονίστηκε σηματοδοτεί την εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Στο χαιρετισμό του ο συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κυπαρισσίας Ηλίας Ηλιόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τόνισε ότι “για τη δημοκρατική αλλαγή και την απαλλαγή από ένα παρακράτος της μίζας και της παρακμής είναι αναγκαία όσο ποτέ η συνεργασία όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων”.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρίτσης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι εκλογές που θα γίνουν είναι ιστορικές και είναι αυτοί που θα αναλάβουν το ιστορικό καθήκον να μετατρέψουν την αγανάκτηση της κοινωνίας σε προοπτική για το μέλλον. “Έχουμε την υποχρέωση στις νέες γενιές να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατική ομαλότητα” τόνισε, αφού αναφέρθηκε σε σειρά σκανδάλων του Μαξίμου. Για να καταλήξει λέγοντας πως “η μάχη είναι πολύ δύσκολη και το σύστημα θα παίξει τα ρέστα του για να μείνει στην εξουσία”, εκφράζοντας όμως τη βεβαιότητα ότι θα νικήσουν σε αυτή την εκλογική μάχη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης τα μέλη της ΚΕ Στέλλα Καρλαύτη, Παναγιώτης Στέφανος, Χαρά Κιουρή και το μέλος της ΝΕ Μανώλης Μάκαρης.

Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages