Απόκριες στην Κυπαρισσία με τον Υφυπουργό ΥΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά και η φωτό που τον σατύρισαν! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Απόκριες στην Κυπαρισσία με τον Υφυπουργό ΥΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά και η φωτό που τον σατύρισαν!


 
Στην Κυπαρισσία, πόλη καταγωγής της συζύγου του, Γιώτας Παναγιωτοπούλου, βρέθηκε για τις Απόκριες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς. Χθες, από νωρίς το μεσημέρι έως το απόγευμα, απόλαυσε τα αποκριάτικα δρώμενα του Εμπορικού Συλλόγου, στην πόλη και την κεντρική πλατεία, μαζί με την οικογένειά του, την αδερφή της συζύγου του, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, και στενούς τους συνεργάτες.

ΤΟΝ ΣΑΤΥΡΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕΛΦΙ...

O κ. Χαρδαλιάς επισκέπτεται την Κυπαρισσία ύστερα από την παρουσία του στη Θεσσαλία, όπου συνόδευσε τον πρωθυπουργό, , στην 110ΠΜ στη Λάρισα και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις έδρες των 303 και 304 ΠΕΒ σε Λάρισα και Βελεστίνο Μαγνησίας. Λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια για τις Απόκριες και ακολούθως επιστροφή στο βαρύ φορτωμένο πρόγραμμα των καθηκόντων του στο υπουργείο αλλά και στη… μάχη των εθνικών εκλογών, που πλησιάζουν, σε ρόλο «στρατηγού» της Ν.Δ. σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages