ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΣΑΚΩΝΑ- ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΣΑΚΩΝΑ- ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ


 - Μαύρα τα μαντάτα για τον Δρόμο, Τσάκωνα - Καλό Νερό

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) που έλαβε χώρα στον Μυστρά Λακωνίας το Σαββατοκύριακο, 29 & 30 Ιανουαρίου 2022 πήρε μέρος ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού μας Συλλόγου κ. Σπύρος Χηνόπουλος που είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας μίλησε στο Συμβούλιο για τα προβλήματα της περιοχής της Λακωνίας, καθώς και για τα έργα που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Ο κ. Περιφερειάρχης δεν αναφέρθηκε καν στο έργο Καλονερό – Τσακώνα, παρά μόνο στον νέο δρόμο Μεγαλόπολη -Αρχαία Ολυμπία. 

Σε συζήτηση που είχε ο κ. Χηνόπουλος με τον κ. Περιφερειάρχη για το θέμα έλαβε την απάντηση ότι το συγκεκριμένο έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΜΕΛΕΤΗ, προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για το Καλονερό -Τσακώνα αν δεν προηγηθεί και ολοκληρωθεί το Πύργος-Καλονερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages