ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 1-1. -Χ-αμένοι και οι δύο… - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 1-1. -Χ-αμένοι και οι δύο…


 Όπως και στο πρώτο γύρο στο μεταξύ τους παιχνίδι, έτσι και σήμερα ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΟ Κυπαρισσίας και την Εράνη Φιλιατρών.

Οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο την νίκη για να μην αυξηθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Πάμισο Μεσσήνης αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, πλέον η Εράνη είναι στους -3 και η Κυπαρισσία στου -5. Βέβαια, η διαφορά είναι μικρή και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Έγινε, ένα σούπερ ντέρμπι με ένταση, πάθος και δύο γκολ ενώ ο κόσμος που βρέθηκε να το παρακολουθήσει ήταν πολύς στο γήπεδο του ΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Κωνσταντόπουλο στο 18′ όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Εράνη αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ για ισοφάριση και τα κατάφερε με τον Κόλλια στο 54′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Γεωργαντά και Μπαρδή.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Μαλισόβας (79′ Ανδρουτσής), Μπακατσέλος, Σπυρόπουλος, Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (49′ λ.τρ. Βλαχόπουλος), Κατσιώλης.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης, Πέππας, Μιχαλόπουλος (84′ Χρονόπουλος), Γκεβόρι, Γεωργιόπουλος (91′ Πλάκας), Κόλλιας (95′ Κουρούβανης), Βασιλόπουλος, Μπάρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages